OM OS

Luminous – Photography & Video er en fotografvirksomhed, med base i Gadstrup, Roskilde, ejet og drevet af Nikola Majkic. 

 

Hos Luminous tror vi på, at livet er for smukt til at blive foreviget halvhjertet. Derfor tilbyder vi professionelle fotografier til alt som fortjener den højste kvalitet. Uanset om det er på jeres bryllupsdag, eller i erhvervsregi med portrætter, stockphoto eller præsentationsvideo, så er I landet det rette sted. Med service i højsædet og produkter af den allerhøjeste kvalitet, kan vi sikre jer en super oplevelse fra start til slut.
 

Vi er et seriøst og professionel team af dygtige fotografer fordelt over hele Danmark, som lægger stor vægt på kvalitet og service i en hverdag, hvor det hele nogle gange går lidt for stærkt. Med efterhånden 15 års erfaring indenfor både foto- og videoproduktion, kan vi hyres til de fleste slags opgaver. 

Tøv ikke med at smid os en mail med jeres ønsker og tanker, 
så finder vi et godt tilbud til jer!

Vi glæder os til at høre fra jer,     Vh. Nikola Majkic

NIKO

Ejer, foto- og videograf, efterbehandler
og retoucher.

Nikola er stifter og ejer af  Luminous.dk. Han står for kundekontakten og den daglige drift. Og så er det ham som står for alt efterbehandling af billede og video, som man kan se på siden. 

Nikola har efterhånden 1 5 års erfaring med billede, video og lydbehandling. Både med private og erhverv. 
 

Hos Luminous tager Nikola sig hovedsageligt af erhvervsopgaver.

THOMAS

Fotograf

Thomas er en kreativ og rolig person som elsker at fange smukke øjeblikke.  Altid positiv og venlig, men stadig med fokus på professionelle og flotte billeder. Thomas dækker Jylland og Fyn og har desuden arbejdet i udlandet i mange år.

Hos Luminous fotograferer Thomas  bryllupper, erhverv og portrætter.

KARSTEN

Fotograf

Karsten er en meget rutineret og professionel fotograf med stor teknisk viden og et rigtig godt øje. 

Karsten har i gennem årene bevæget sig i de fleste kategorier, men har sine største styrker i bryllupper, portrætter og fashion/boudoir. 

Hos Luminous tager Karsten sig af bryllupper og portrætter.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

 KONTAKT 

*Nikola Majkic Photography indsamler disse oplysninger for at kunne indgå en aftale med dig om fotografering. Dine oplysninger anvendes kun til dette formål og slettes, når Nikola Majkic Photography ikke længere har et sagligt formål til opbevaring eller er lovmæssigt forpligtet hertil. Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker indsigt i dine persondata. Skriv en mail til info@nikolamajkic.com. Læs mere i vores persondatapolitik HER.

 

INFO & KONTAKT:
Luminous 
CVR. 29099391

Hvidsværmervej 147 1.sal
2610 Rødovre

Mandag - Fredag kl. 09:00 - 17:00
Tlf. 26 20 92 97  - (Niko)
Mail. kontakt@luminous.dk

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2019 by Luminous - Sjælland - Tlf. 26 20 92 97