top of page
Luminous 2023 - DEC 2022 012.jpg
Luminous 2023 - DEC 2022 011.jpg

Lyd PRODUKTION

Med efterhånden mere end to årtiers erfaring indenfor lydoptagelse, mix og produktion kan vi tilbyde en bred række ydelser indenfor lyd. Og dette komme til sin ret, hvis man vil have lavet en troværdig video af høj kvalitet. Lyden er nemlig rigtig tit noget som vi ser, bliver overset. For hvad er budskabet i jeres video værd, når man ikke kan høre hvad der bliver sagt?
Hos os er I i sikre hænder, uanset om I skal have indspillet en podcast, radiospot, have mixet året julejingle eller måske endda have den skrevet og komponeret?

INDSPILNING AF PODCAST?

Mange virksomheder vælger i dag at have deres egen podcast. Det kan være alt fra en ugentlig episode til en gang om måneden eller endda i kvartalet. Det er en rigtig god måde at holde side kunder og samarbejdspartnere opdaterede omkring hvad der foregår bag kulissen. 

Her hos Luminous hjælper vi rigtig gerne med en produktion i høj kvalitet. Det kan snildt klares her i vores studie i Rødovre, men også på lokation med vores mobile setup. Vi kommer simpelthen ud til jer og sætter det hele op. Det fylder ikke ret meget og vi kan entet blive og styre teknikken, eller instruere en af jer omkring hvordan det fungerer. Det er meget simpelt. Efterfølgende tager vi optagelserne med hjem til vores lækre studie og sørger for at det kommer til at lyde varmt og professionelt. 
Hvis I har brug for at supplere med video optagelser af podcasten, som hjælpe til markedsføringen kan vi også sagtens klare dét. 

Hedemarken Albertslund
ActiveFloor's SportsWall
bottom of page