top of page
Bogreol Broadcast

LIVE STREAMING

Efter 2 år med corona, hjemmekontor og begrænset fysisk fremmøde, fik enormt mange virksomheder virkelig øjnene op for mulighederne i live streaming. Også efter samfundet vendte tilbage til de genkendelige rammer. 
 

Live streaming er en afspilning i realtid af lyd og video og kan være en fantastisk måde at nå længere ud og gøre jeres begivenhed mere tilgængelig og interaktiv med jeres publikum via f.eks. jeres Facebook-side.

Jeres publikum kan, hvis ønsket f.eks. stille spørgsmål via kommentarfeltet eller hvis ønsket endda stilles i gennem via telefonopkald. Mange har fået øjnene op for værdien af en professionel produktion bag god live streaming. Det kan f.eks. være i forbindelse med foredag eller præsentationer af nye produkter, hvor I kan komme direkte ind i jeres kunders stuer live!

Jeg tilbyder jer en komplet løsning og hjælper jer med at optage og/eller livestreame jeres møder eller begivenheder, live til jeres publikum via f.eks. jeres sociale medier. Ved at hyre mig får I hjælp til at nå ud til et større publikum og få en øget spredning.

Kontakt mig gerne for at høre om mulighederne og gerne også med spørgsmål omkring jeres ønsker. Så tager vi den derfra!

JEG TILBYDER

  • Et professionelt setup med ét eller flere kameraer, kombineret med f.eks et feed en computer med powerpoint præsentation eller billeder/videoklip. 
     

  • Diskrete, trådløse kvalitetsmikrofoner med et godt mix, hvor taleren tydeligt kan høres og flere deltagere kan bidrage, uden at det hele "drukner" i dårlig og utydelig lyd.
     

  • Behagelig og lækker lyssætning, der ligesom ovenstående, er mobilt og kan sættes op på jeres egen arbejdsplads.
     

  • Mulighed for at hele live streamingen kan optages og genudsendes efter behov.

Optagelse af et inteview
bottom of page