INSTITUTIONSFOTOS I 2019 - SOM DE BURDE VÆRE  ❤️
 

Vi tilbyder børnefotografering af professionelle fotografer, på en frisk måde, som fanger jeres børn i et smukt og varmt lys. Dér, hvor meget af den klassiske institutionsfotografering ofte foregår på en kunstig baggrund, foretrækker vi at tage billeder af børnene udenfor, med en levende baggrund og med en helt afslappet stemning, i deres trygge omgivelser. 
 

Fotograf og indehaver af Luminous, Niko, har intet mindre end 10 års erfaring som pædagogmedhjælper i børnehaver og på skoler. Dette skinner igennem på de naturlige og afslappede billeder. Også hele oplevelsen omkring fotograferingen, er præget af en stor erfaring og rutine, omkring det at arbejde med børn. Billeder af børn skal tages på deres præmisser. Nogle gange tager lidt længere end forventet - og det skal der være plads til.
 

DET PRAKTISKE:

De fleste institutioner foretrækker, at alt andet end gruppebillederne, foregår udenfor pædagogernes arbejdstid. Dette giver også mening for os, hvilket betyder at portætterne altid tages på en lørdag eller en søndag, efter aftale, uden at institutionen skal afsætte ressourcer til det. Som regel plejer en forælder at kontakte os, med henblik på at finde en dag til gruppebilleder og en dag til portrætterne. Datoen til gruppebilleder aftales med pædagogerne og resten aftales med f.eks. forældrerådet eller en forælder som agerer som kontakt. Efterfølgende bliver billederne efterbehandlet, optimeret og leveret i højeste kvalitet, efter aftale. Så simpelt som det overhovedet kan gøres!


PRISER

Vi har, grundet travlhed, to perioder vi prissætter efter: "JANUAR - JUNI" og "JULI - DECEMBER". 

JANUAR - JUNI:
Portrætter af barnet som går på institutionen: 169 kr. pr. barn. Inkluderer 2 portrætter i farve og s/h + gruppebilledet fra barnets stue.
Kun gruppebillede: 79 kr. pr. gruppebillede. i farve og s/h.
*Ét søskendebillede: 90 kr. pr. billede. i farve og s/h.
*Ét portræt af søskende: 90 kr. pr. søskende. i farve og s/h.
*Ét familiebillede (højst 2 voksne + 4 børn): 129 kr.
Pakkeløsning - Alle ovenstående: 499 kr. 
*Kan kun bestilles sammen med portætter af barnet som går på institutionen. 

JULI - DECEMBER:
Portrætter af barnet som går på institutionen: 199 kr. pr. barn. Inkluderer 2 portrætter i farve og s/h + gruppebilledet fra barnets stue.
Kun gruppebillede: 99 kr. pr. gruppebillede. i farve og s/h.
*Ét søskendebillede: 100 kr. pr. billede. i farve og s/h.

*Ét portræt af søskende: 100 kr. pr. søskende. i farve og s/h.
*Ét familiebillede (højst 2 voksne + 4 børn): 149 kr.
Pakkeløsning - Alle ovenstående: 599 kr. 
*Kan kun bestilles sammen med portætter af barnet som går på institutionen.
Nogle af vores produkter vil ikke altid være mulige at købe. Dette kan variere fra institution til institution. 

 

LEVERING:

Til forskel for mange andre, har vi valgt at gøre leveringen af billederne simpel. I modtager billederne digitalt på egen mail, i fuld opløsning og til eget brug. Med andre ord så EJER I, som forældre, billederne af børnene. Herfra kan I så, hvis I har lyst, bestille print som det passer! Billederne er sendes i et format der er egnet til at aflevere i den lokale fotoforhandler eller diverse online services. 

ANBEFALEDE PRINT:
I bestemmer selvfølgelig selv om I vil have printet jeres billeder eller ej. Men da vi ikke tilbyder fysiske print til institutionsfotografering, anbefaler vi print hos Pixum.dk. Med rigtig gode priser og hurtig service får jeres billeder det de fortjener! :) 

BETALING:

Betaling foregår nemt og sikkert via en tilsendt faktura eller MobilePay. I modtager selvfølgelig info og vejledning når billederne er klar!

DET MED SMÅT:
Grundet den kæmpe store mængde af billeder som skal efterbehandles, og den fordelagtige pris - udvælger vores fotograf, de bedste billeder til levering.
Med andre ord, vil man ikke få muligheden for at vælge hvilke billeder man får leveret. Fotografen vil dog selvfølgelig altid vælge de billeder med størst smil og naturlighed. Som man får både i farve og sort/hvid.
Ligesom på resten af vores produkter er der ikke reklamationsret på billederne, da det er bestilingsarbejde. 
Ellers henviser vi til vores øvrige handelsbetingelser HER.

Kontakt os på kontakt@luminous.dk og fortæl lidt om jeres institution, så at vi kan få taget nogle smukke portrætter af jeres skønne unger!

INFO & KONTAKT:
Luminous 
CVR. 29099391

Hvidsværmervej 147 1.sal
2610 Rødovre, Danmark 

Mandag - Fredag kl. 09:00 - 17:00
Tlf. 26 20 92 97  - (Niko)
Mail. kontakt@luminous.dk

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2019 by Luminous - Sjælland - Tlf. 26 20 92 97