top of page

BAG LUMINOUS

Mit navn er Nikola Majkic, eller bare Niko. Jeg har efterhånden 20 års erfaring med billede, video og lydproduktion. Sammen med mit team kan jeg tilbyde en lang række ydelser indenfor foto, video og lyd løsninger til jeres virksomhed. Det kan f.eks. være nye billeder til jeres hjemmeside, en præsentationsvideo eller live streaming af jeres næste event.

Jeg vægter tillid, professionalisme og kompetance højere end noget andet. Og det har ført min virksomhed dertil, hvor den befinder sig i dag. Med tilfredse kunder og et solidt netværk af ligesindede har jeg opbygget et fundament som tager alle opgaver alvorligt og sørger for at jeres virksomhed, får den bedste mulige behandling og service.

Jeg møder jeres behov og ønsker i øjenhøjde og sørger sammen med jer for, at jeres brand og autencitet skinner tydeligt igennem alle jeres kanaler. Lad os starte med en kop kaffe og en snak omkring, hvad jeg kan hjælpe med! 

Jeg læder mig til at høre fra jer!
    Vh. Nikola Majkic

Signature.png
Niko 2.jpg

TIDLIGERE KUNDER

Tidligere Kunder.png
slørede Lights
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

KONTAKT

*Luminous indsamler disse oplysninger for at kunne indgå en aftale med jer om fotografering. Dine oplysninger anvendes kun til dette formål og slettes, når Luminous ikke længere har et sagligt formål til opbevaring eller er lovmæssigt forpligtet hertil. Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker indsigt i dine persondata. Skriv en mail til kontakt@luminous.dk. Læs mere i vores persondatapolitik HER.

KONTAKT
bottom of page